U wilt uw bedrijfspand beveiligen?

Beveiliging

Van losse installaties tot totaalpakket en maatwerk.
Alle beveiliging op uw kantoor, hotel, industrieel complex of elk ander pand.

Wat wilt u beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Totale beveiliging

Beveiligingsplan compleet & op maat

Laat VKP Beveiligingstechniek uw brandzaken regelen. Wij bieden u een totaalpakket aan met betrekking tot brandveiligheid en inbraakbeveiliging.

Inbraak
beveiliging

Inbraakbeveiliging van kantoor tot industrieel complex

Bouwkundige maatregelen, elektrotechnische beveiligingsmaatregelen én een goede organisatie. Je hebt het allemaal nodig om inbrekers en ander ongewenst bezoek te weren. Het één kan niet zonder het ander. VKP Beveiligingstechniek zorgt daarom altijd voor een totaaladvies. Onze vakmensen analyseren uw risico’s en komen met passende oplossingen op basis van wat nodig is in uw situatie. Van woonhuis tot hotel en van kantoor tot industrieel complex. Kosteneffectief, zonder franje, maar altijd afdoende.

Meer weten over de inbraak beveiliging van VKP lees dan verder of kom in contact

Camera
installaties

Camera beveiling 

Met de huidige stand van de techniek is er wellicht meer mogelijk dan u denkt met camera-installaties. U kunt camera’s inzetten om inbraak of vandalisme te voorkomen, maar daarmee houden de mogelijkheden niet op. De jongste generatie camera’s levert beelden die gedetailleerd genoeg zijn om voor opsporing te kunnen worden gebruikt. Dat is voor particulieren meestal voldoende. Bedrijven ontdekken steeds meer de extra mogelijkheden die ICT biedt. Meer weten over camera installatie van VKP lees dan verder. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken kom dan in contact.

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrole is allang niet meer het simpele bordje In/Uit. Geavanceerde systemen maken een hoge mate van toezicht en controle mogelijk. Met behulp van ICT kunnen we verschillende mensen verschillende bevoegdheden geven. Wel het kantoor in kunnen, maar geen toegang tot het magazijn. Of wel toegang op het terrein zelf, maar niet in de gebouwen in kunnen. Elke etage is toegankelijk, behalve de research & development-afdeling. Wel bevoegd van negen tot vijf, maar niet daarbuiten. Identificatie met behulp van pasjes, vingerafdruk of irisscan. Het is bij VKP Beveiligingstechniek allemaal mogelijk. De vakmensen die bij ons werken, hebben zelfs al systemen geïnstalleerd waarbij de aanwezigheidsregistratie is gekoppeld aan de salarisadministratie.

Meer weten over toegangscotrole systemen? Lees dan verder of kom in contact.

Draadloos alarmsysteem 

Draadloos alarmsysteem 

Bent u benieuwd of wij een draadloos alarmsysteem hebben dat geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan zeker contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, Het advies dat wij u geven is uiteraard volledig vrijblijvend. 

Meer weten over Draadloosalarmstysteem en welke geschikt zijn voor uw locatie?? Lees dan verder of kom in contact.

Maximale, of juist minimale beveiliging?

Wat betekent veiligheid voor u?

Wat uw vraag ook is, wij hebben een antwoord

Kennis om te delen

Wij delen onze expertise met u

Handig om te weten

Veel gestelde vragen

Ben ik als bedrijf verplicht om te zorgen voor de veiligheid van mijn werknemers?
Ja. U bent vanuit de Arbo verplicht te zorgen voor de veiligheid van uw werknemers en eventuele klanten/gasten die bij u in uw bedrijf komen.
Kan ik als particulier een systeem op maat laten maken?
Ja. VKP beveiligingstechniek beveiligt op professionele wijze gebouwen en terreinen tegen inbraak middels het op maat leveren van doeltreffende installaties.
Wordt elk inbraaksignaleringssysteem wordt door VKP gecertificeerd opgeleverd?
Ja. Al onze beveiligingssystemen worden door VKP gecertificeerd opgeleverd.
Wordt elk inbraaksignaleringssysteem wordt door VKP gecertificeerd opgeleverd?
Ja. Al onze beveiligingssystemen worden door VKP gecertificeerd opgeleverd.