Advies over uw brandbeveiliging

Brandbeveiligingsadvies

Wilt u onafhankelijk advies over de brandbeveiliging van uw pand? Of ligt er al een advies, maar wilt u een second opinion? Dan is niet VKP, maar ons adviesbureau Alert Consultancy de partij die u kan helpen.

Alert Consultancy: uw specialist voor advies in brandbeveiliging

Wij kregen bij VKP Beveiligingstechniek steeds vaker de vraag of we keuringen konden doen en advies wilden geven over de brandbeveiliging van een bedrijfs- of overheidspand. Maar gedegen advies geven doe je er niet ‘even bij’. Daarom hebben we dit losgetrokken en zijn we een apart adviesbureau opgestart, genaamd Alert Consultancy. Bekijk de website van Alert Consultancy voor meer informatie.

Waar Alert Consultancy u mee kan helpen

Wij komen regelmatig brandbeveiligingsadviezen tegen waar iets aan schort, daar willen wij graag verandering in brengen. Alert Consultancy biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Het opstellen van gelijkwaardigheidsadviezen, een uitgangspuntendocument (UPD) of een Programma van Eisen (PVE) waarin verwezen wordt naar de juiste normen.
  • Kijken naar zowel de regeling als de risico’s. Zo komt u door de keuringen heen én beperkt u de risico’s maximaal.
  • Geven van onafhankelijk advies, u wordt niet gedwongen in zee te gaan met een bepaalde uitvoerende partij.
  • Begeleiden van het vervangen van brandmeldinstallaties.
  • Begeleiden van het aanbesteden van brandmeldinstallatie/brandveiligheid.

Bij Alert Consultancy gaan we alleen voor het beste. Wij geven u een optimaal advies, zodat u bijna verzekerd bent dat er niets gebeurt. Wat u vervolgens met het advies doet, is volledig aan u.

 “Een gedegen beveiligingsadvies doe je er niet ‘even bij’. Dat vereist ervaring en expertise.”

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf