Een veilig gevoel door draadloze beveiliging

Draadloos alarmsysteem

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?
Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Geen ongewenst bezoek met de systemen van VKP Beveiligingstechniek

Met onze producten en diensten, zoals ons draadloos alarmsysteem, proberen we bij VKP Beveiligingstechniek er voor te zorgen dat u zich veilig voelt. Wij leveren onze producten en diensten aan zowel zakelijke klanten als aan particulieren. Dat betekent dat u zowel voor de beveiliging van een woning als een bedrijfspand bij ons terecht kunt. Tegenwoordig is er door de moderne technieken en systemen veel mogelijk op het gebied van beveiliging. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over de mogelijkheden waarop u een draadloos systeem in uw situatie toe kunt passen.

Uw situatie vaststellen

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en te bepalen welk draadloos alarmsysteem bij u het beste van toepassing is. De keuze voor een alarmsysteem is uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoeften, maar heeft ook te maken met het gebouw dat beveiligd moet worden. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak waarbij we kijken welk draadloos systeem voor u het meest geschrikt is. Uiteraard houden we rekening met uw budget en zorgen we ervoor dat het alarmsysteem met zo min mogelijk poespas te bedienen is. Wij leveren graag goede kwaliteit en zorgen ervoor dat het systeem zo effectief mogelijk werkt.

Indringers buiten de deur houden

Uw draadloos alarmsysteem wordt geïnstalleerd door een van onze goed opgeleide technici. Zij kunnen u adviseren over de werking van het alarmsysteem en bespreken de mogelijkheden om indringers en ander ongewenst bezoek het zo moeilijk mogelijk te maken om binnen te komen. Het grote voordeel van onze alarmsystemen is dat ze draadloos werken en de systemen dus mooi weggewerkt kunnen worden. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Met vragen of opmerkingen kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Wij gaan net die stap verder en helpen u graag. Deze Draadloze alarm systemen werken tevens goed samen met onze camera systemen en toegangscontrolesystemen.

Een geschikt systeem

Bent u benieuwd of wij een draadloos alarmsysteem hebben dat geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan zeker contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Het advies dat wij u geven is uiteraard volledig vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en te zien welk alarmsysteem het beste bij uw situatie past. Wij werken volledig draadloos dus met ons systeem heeft u geen last van kabels en draden.

Heeft u een vraag

Wij bellen u graag terug

Of wilt u dat we even komen kijken bij u op locatie? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Maximale, of juist minimale beveiliging?

Wat betekent veiligheid voor u?

Wat uw vraag ook is, wij hebben een antwoord

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.