Een veilig gevoel door professionele brandbeveiliging

Brandpreventie

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Brandpreventie die bij u past

Brandpreventie in een woning of bedrijfspand is ontzettend belangrijk. Door de installatie van een brandalarm wordt u snel gealarmeerd als er brand ontstaat en bent u in staat om direct te handelen. Wij leveren brandbeveiliging aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Hierdoor zijn onze diensten beschikbaar voor iedereen. Of het nu gaat om het beveiligen van uw woonhuis of bedrijfspand, bij ons kunt u terecht. Ons team van goed opgeleide technici adviseert u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van brandpreventie om uzelf en uw omgeving zo goed mogelijk te beschermen tegen brand.

Brandbeveiliging op maat

Om te bepalen welke vorm van brandpreventie het beste bij uw woning of bedrijfspand past, maken wij een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak analyseren en beoordelen we de situatie om te kijken welke vorm van brandbeveiliging voor u het meest geschikt is. Tijdens deze afspraak kunt u bovendien ook uw eigen wensen en behoeften kenbaar maken, zodat we alle eisen mee kunnen nemen in het selecteren van de juiste vorm van brandpreventie. Uiteraard is deze afspraak vrijblijvend.

“U kunt bij ons dus niet alleen terecht om uw  te laten beveiligen, maar ook als het gaat om uw bedrijfspand staan wij voor u klaar.”

Veilig voelen in uw omgeving

Omdat we bij VKP Beveiligingstechniek willen dat onze klant tevreden is met het eindproduct kijken we naar het totaalplaatje wat betreft brandpreventie. Hiervoor letten we onder andere op het volgende:

  • De situatie in uw huis of pand
  • Wetgeving omtrent brandveiligheid
  • De juiste installatie voor u
  • Wegwerken van het systeem
  • Nette installatie en controle van de werking

Zodra alles goed is geïnstalleerd kunt u meteen profiteren van de voordelen van uw nieuwe systeem voor brandpreventie. Hierdoor kunt u genieten van een nieuw gevoel van veiligheid voor u en uw omgeving. U bent er nu ook zeker van dat u volledig voldoet aan de wetten omtrent brandveiligheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wilt u meer weten over de brandpreventie die we bij VKP Beveiligingstechniek aanbieden? Of bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vindt u allerlei informatie over de producten en diensten die wij leveren en u komt van alles te weten over ons bedrijf. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van vrijblijvend advies, uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken.

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.