Investeer in uw veiligheid met

Camerabeveiliging

Een camera installatie is misschien wel uw beste wapen tegen inbrekers. VKP biedt camerabeveiliging op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
camerabeveiliging

Camerabeveiliging: Zekerheid en gemoedsrust voor zowel uw woning als bedrijfspand

Bij VKP Beveiligingstechniek begrijpen we dat de veiligheid niet alleen een primaire behoefte is, maar ook een noodzakelijkheid in de huidige wereld. Onze uitgebreide oplossingen op het gebied van camerabeveiliging zorgen voor optimale veiligheid, hetzij in uw woonomgeving of in uw bedrijfsruimte. Als officieel erkend CCV branddetectie en beveiligingsbedrijf leggen we de lat hoog voor onszelf en onze dienstverlening.

Oog voor detail, aandacht voor uw specifieke behoeften

Elk bedrijf en elke situatie is uniek, dus we zorgen ervoor dat onze camerabeveiliging -oplossingen dat ook zijn. We denken mee met u, voor de beste oplossing in uw situatie, hoe complex ook. Of het nu gaat om het installeren van losse camera’s of het inzetten van een totaalpakket aan beveiligingsinstrumenten – wij bieden u maatwerk. Want bij VKP Beveiligingstechniek vinden we dat elke situatie vraagt om een unieke oplossing.

Benieuwd naar de kosten voor uw unieke situatie? Plan dan een gratis bezoek op locatie in of laat uw gegevens achter en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Extra beveiligingsproducten

Naast onze expertise in cameratoezicht, bieden we bij VKP Beveiligingstechniek ook een scala aan andere producten om de veiligheid van uw locatie te verhogen. Ons assortiment omvat tevens draadloze alarmsystemen en toegangssystemen. Voor meer informatie over wat deze systemen voor u kunnen betekenen, verwijzen we u graag naar de bijbehorende pagina’s.

Verhoog uw veiligheid met deelname aan Politiesysteem ‘Camera in Beeld’

De website van de Politie bevat een zeer nuttig initiatief genaamd ‘Camera in Beeld’. Dit is een systeem waarin burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera’s kunnen registreren. Hierdoor heeft de politie direct inzicht in welke beveiligingscamera’s per straat beschikbaar zijn. Deze informatie is belangrijk voor het oplossen van misdrijven, omdat beeldmateriaal cruciaal kan zijn om daders op te sporen. Voor meer informatie over dit initiatief en hoe u eraan kunt deelnemen, bezoek de officiële pagina

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van onze camerabeveiligingssystemen?

De kosten op van professionele camerabeveiliging varieert op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal camera’s, het type camera’s, of ze draadloos of bedraad zijn en of er al dan niet een koppeling is gemaakt naar de alarmcentrale. Voor een nauwkeurige offerte voor uw unieke situatie, raden we aan een gratis locatiebezoek in te plannen of uw gegevens bij ons achter te laten.

Welke soorten camerabeveiligingssystemen bieden wij aan?

Bij VKP Beveiligingstechniek houden we alle nieuwe ontwikkelingen nauwgezet bij en bieden we een breed scala aan camerabeveiliging -systemen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat is onze installatieprocedure?

Bij het waarborgen van veiligheid begrijpen we dat elke situatie uniek is en dat elke beveiliging dat ook moet zijn. Daarom zal ons team van allround opgeleide technici naar uw locatie komen voor een grondige en vrijblijvende inventarisatie. Tijdens ons bezoek kunnen we uw specifieke beveiligingsbehoeften beter begrijpen, u een concreet prijsvoorstel bieden en ervoor zorgen dat de evt. installatie van de camerabeveiligingssystemen soepel en efficiënt verloopt.

Bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten voor de camerabeveiligingssystemen?

Ja, we begrijpen dat onderhoud net zo belangrijk is als installatie. Zoals een goed functionerend horloge, hebben ook camerabeveiligingssystemen onderhoud en afstemming nodig om efficiënt te blijven werken. Wij bieden regelmatige controles en onderhoudsservices aan als onderdeel van onze integrale aanpak van camerabeveiliging om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt.

Professionele camerabeveiliging: meer dan alleen beveiliging

Bij VKP Beveiligingstechniek geloven we dat de huidige technologie veel meer mogelijkheden biedt dan eenvoudige camerabeveiliging. We kunnen uw camera’s koppelen aan diverse ICT-technieken, zoals kentekenregistratie, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie van medewerkers – de mogelijkheden zijn eindeloos. We verwelkomen u graag voor een vrijblijvende afspraak om u te informeren over de verschillende opties. Zet de eerste stap richting een veiligere toekomst met VKP Beveiligingstechniek.

Heeft u een vraag

Wij bellen u graag terug

Of wilt u dat we even komen kijken bij u op locatie? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Maximale, of juist minimale beveiliging?

Wat betekent veiligheid voor u?

Wat uw vraag ook is, wij hebben een antwoord

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.