Wie zijn wij

Over VKP

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Wie zijn wij

Een team van negen goed opgeleide technici die weten wat ze doen!

VKP Beveiligings
techniek

Zorgeloos veilig

VKP Beveiligingstechniek bestaat uit een team van negen goed opgeleide en ervaren technici. Klanten waarderen ons bedrijf vanwege de transparante en zorgvuldige manier van werken. Bij VKP zijn we pas tevreden als de klant met een fijn gevoel de deur achter ons kan sluiten.

We zijn veelzijdig. Wilt u uw woning beveiligen? Of zoekt u naar een complexe maatoplossing voor uw bedrijf, inclusief toegangscontrole, brandbeveiliging, ontruimingsinstallaties en camerabeveiligingssystemen? Wij hebben in de praktijk bewezen het allemaal aan te kunnen.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. Wij gebruiken hiervoor de objectieve Verbeterde Risicoklasse-indeling (VRKI). Dat is advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend deskundig advies. Bel naar 0348-42 00 33 of stuur een e-mail naar info@vkpbeveiliging.nl.

Ons team

Medewerkers van VKP Beveiligingstechniek zijn geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid. Plezier in je werk hebben, betekent betere resultaten. En plezier komt vooral door tevreden en blije klanten.

Het team van VKP bestaat uit:

Rick Barten, installatiedeskundige/monteur
“Netjes en volgens de regels werken heeft bij ons de hoogste prioriteit.”

Simon van Kempen, eigenaar
“Het is een uitdaging om beveiligingssystemen toe te passen naar de wens van de klant en tegelijkertijd je werk zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn.”

Heidi van Kempen, (project)administratie
“Ik heb er plezier in om mijn collega’s te helpen zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ervoor te zorgen dat de administratie goed op orde is.”

Marcel Legrand, beveiligingsmonteur
“In dit vak kom je overal en nergens. Ik ben veel onderweg en kom bij mensen thuis. Dat geeft veel vrijheid.”

Marcel Pronk, eigenaar
“Tevreden klanten, dat is alles wat telt.”

Mitchel Verver, monteur
“Het werk is pas klaar als de klant met een fijn gevoel de deur op slot kan doen.”

Bedrijfsfilm

Welke brandbeveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Gerelateerde projecten & info

Handige informatie en praktijkvoorbeelden