Wie zijn wij

Over VKP

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.
Ons team bestaat uit goed opgeleide technici en gekwalificeerd ondersteunend personeel op kantoor.
Die weten wat ze doen!

Wie zijn wij?

Zorgeloos veilig

Ons team bestaat uit goed opgeleide technici en gekwalificeerd ondersteunend personeel op kantoor. Die weten wat ze doen!

Klanten waarderen ons bedrijf vanwege de transparante en zorgvuldige manier van werken. Bij VKP zijn we pas tevreden als de klant met een fijn gevoel de deur achter ons kan sluiten.

We zijn veelzijdig. Wilt u uw woning beveiligen? Of zoekt u naar een complexe maatoplossing voor uw bedrijf, inclusief toegangscontrole, brandbeveiliging, ontruimingsinstallaties en camerabeveiligingssystemen? Wij hebben in de praktijk bewezen het allemaal aan te kunnen.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. Wij gebruiken hiervoor de objectieve Verbeterde Risicoklasse-indeling (VRKI). Dat is advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend deskundig advies. Bel naar 0348-42 00 33 of stuur een e-mail naar info@vkpbeveiliging.nl.

Bekijk onze bedrijfsfilm om meer te weten te komen over onze service

Ons team van experts

Ons team bestaat inmiddels uit 10 medewerkers die allemaal op hun eigen en unieke wijze een bijdrage leveren aan de uitvoering van onze werkzaamheden. Ieder heeft zo zijn eigen kwaliteit en specialiteit en we stellen ons graag even voor:

Simon van Kempen

Mede-eigenaar/directeur
Simon is ooit begonnen als beveiligingsmonteur waarna hij – samen met Marcel Pronk – VKP Beveiligingstechniek is gestart. Een man uit de praktijk dus! Projecten voorbereiden en begeleiden is zijn grote passie.

Marcel Pronk

Mede-eigenaar/directeur
Voordat Marcel – samen met Simon van Kempen – VKP is gestart, heeft hij ervaring opgedaan als allround beveiligingsmonteur en daardoor bekend met alle aspecten op het gebied van beveiliging. Waardoor hij onze klanten op de juiste wijze kan adviseren.

Marcel Le Grand

Allround monteur
Vanaf het eerste uur werkzaam bij VKP (inmiddels dus ruim tien jaar!) en niet weg te denken uit ons team. Marcel is in het bezit van alle benodigde diploma’s om alle systemen waarmee wij werken te kunnen installeren, onderhouden en storingsvrij te houden.

Larson Winterswijk

Hulpmonteur
De jongste van ons team is Larson. Hij is op 19 april 2021 gestart als hulpmonteur met de intentie uit te groeien tot allround monteur waarvoor hij de benodigde cursussen aan het volgen is. Larson wordt ingewerkt door zijn ervaren collega’s en is inmiddels al inzetbaar voor de wat kleinere klussen.

Heidi van Kempen

Medewerker financiële administratie
Doet naast de financiële administratie van alles.
Is gezellig chaotisch. Altijd bezig.
Houdt van spelletjes.
Heeft 3 (vaak ?) lieve dochters.

Rick Barten

Planner/monteur/tekenaar
Rick is vanaf het begin werkzaam bij VKP. Begonnen als monteur en in het bezit van de benodigde diploma’s, heeft hij zijn werkzaamheden uitgebreid en is hij eveneens planner en tekenaar geworden. Kortom: een enthousiaste medewerker die altijd voor iedereen klaarstaat.

Phil Harar

Monteur
Begonnen als hulpmonteur via een detacheringsbureau heeft Phil zich zodanig goed bewezen, dat hij vanaf 1 januari 2021 bij ons in vaste dienst is gekomen. Met zijn eerdere ervaring op ICT-gebied en als netwerkmonteur van een grote internetprovider een welkome aanvulling in ons team.

Lars Meekers

Service- en onderhoudsmonteur
Sinds 11 oktober 2017 in dienst getreden als service- en onderhoudsmonteur en inmiddels uitgegroeid tot een van onze vaste krachten. Ervaring met alle soorten alarm, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, maar ook erkend REOB onderhoudsdeskundige. 

Jolanda Steltenpool

Medewerker projectadministratie
Werkzaam op de projectadministratie. Start haar werkdag graag met koffie, waardeert gezelligheid en muziek tijdens de arbeid.
Probeert overzicht te houden in wellicht iets chaotische wereld om – met de beste intenties – alles goed te laten verlopen voor klanten en haar collega’s.

Certificering