Een veilig gevoel door professionele beveiliging

Inbraakbeveiliging

Uw bedrijfspand of woning beveiligen? Laat het professioneel doen en kies voor VKP Beveiligingstechniek. Bij ons bent u verzekerd van gedegen installaties.

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijfspand

Om indringers en andere ongewenste bezoekers buiten de deur te houden, is een goede inbraakbeveiliging van groot belang. Bij VKP Beveiligingstechniek kunnen we u daarbij helpen. Wij helpen u zodat u zich zo veilig mogelijk kunt voelen in bijvoorbeeld uw woning, kantoor, hotel of ander bedrijfspand. Wij leveren onze diensten en producten aan zowel particuliere als zakelijke klanten, iedereen kan bij ons terecht. Met de huidige moderne systemen en technieken is er veel mogelijk op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij helpen u dan ook met het uitzoeken welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is. Producten die wij kunnen inzetten zijn onderander Camera installaties, Draadloze alarm systemen en toeganscontrolesystemen.

Diverse mogelijkheden bij VKP Beveiligingstechniek

Wij zorgen voor inbraakbeveiliging die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften en daarnaast ook nog eens perfect aansluit op uw situatie. Om dit te kunnen doen, kijken wij naar het totaalplaatje. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen, uw veiligheid en uw budget.

“U kunt bij ons dus niet alleen terecht om uw woning  te laten beveiligen, maar ook als het gaat om uw bedrijfspand staan wij voor u klaar.”

De bouwkundige maatregelen die getroffen moeten worden

– Het elektronische systeem
– De organisatie van de beveiliging.
Al deze aspecten zijn nodig voor een optimale inbraakbeveiliging. Om erachter te komen welke oplossing het beste voor u zou werken, komen wij graag bij u langs om uw situatie te beoordelen. Op basis daarvan bepalen wij de manier van inbraakbeveiliging die helemaal bij u past.

Inbraakbeveiliging op maat

Bij het leveren van inbraakbeveiliging houden we uiteraard rekening met uw budget. Ook zorgen we ervoor dat het systeem dat wordt toegepast zo simpel, maar effectief mogelijk is. We laten de poespas achterwege en leveren een beveiliging op waarbij u van alle mogelijkheden profiteert. Ons team van goed opgeleide technici informeert u graag over de mogelijkheden. Met de huidige moderne technieken zijn er veel opties op het gebied van beveiliging. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in het veld van inbraakbeveiliging en zijn in staat al uw vragen te beantwoorden.

Mogelijkheden

Als u benieuwd bent wat wij op het gebied van Inbraakbeveiliging voor u kunnen betekenen, adviseren wij u een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak geven wij u inzicht in de diverse mogelijkheden die geschikt zijn voor uw unieke situatie. Wij staan voor u klaar om uw omgeving zo veilig mogelijk te maken en indringers buiten de deur te houden. Neem dan ook zeker contact met ons op om er achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. 

Brandveiligheid

Als u naast beveliging tegen inbraak en andere ongeweste gasten ook op zoek bent naar brandpreventie en brandbeveiliging dan kunnen wij u natuurlijk ook verder helpen. Voor de dienst brandbeveiliging hebben wij een aparte onderneming opgezet omdat dit andere expertise vraagt. Wij verwijzen u dan ook graag door naar Alert consultancy. Ons totaal pakket regelt de beveiliging en de brandbeveiliging 

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.