Hoe beveiligt u het beste tegen inbraak?

Een professioneel alarmsysteem voor woning of pand

Bij VKP Beveiligingstechniek bent u verzekerd van een vakkundige beveiligingsinstallatie. Van villa tot complex bedrijfspand: alles is mogelijk.

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor u een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Houd ongewenst bezoek buiten de deur met VKP

Of u nu een bedrijfspand heeft, of een luxe woning: u wilt altijd voorkomen dat er een ongewenst bezoek binnenkomt. Een professioneel alarmsysteem biedt daarvoor uitkomst. Wanneer u een professionele alarminstallatie laat installeren, voldoet u bovendien aan de eis van de verzekering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Met VKP verzekerd van een vakkundige installatie

VKP Beveiligingstechniek kan u helpen van A tot Z: wij beveiligen villa’s, maar bieden ook complexe maatoplossingen voor grote bedrijven, inclusief toegangscontrole, brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige installatie.

Onze professionele beveiligingscamera’s leveren beelden op die gedetailleerd genoeg zijn voor opsporing. Bovendien kunnen we de camera’s koppelen aan diverse ICT-technieken, waaronder het koppelen van camerabeelden aan kentekenregistratie, toegangscontrole of aanwezigheid van personeel.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

“We kunnen camera’s koppelen aan diverse ICT-technieken, waaronder het koppelen van camerabeelden aan kentekenregistratie, toegangscontrole of aanwezigheid van personeel.”

VKP de partner voor het beveiligen van uw pand of woonhuis

Wij zijn een officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf. Onze technici kenmerken zich door hun expertise. Zij zijn naast technici ook uw adviseur. Heeft uw speciale wensen? Onze vakmensen denken graag met u mee over een passende beveiligingsoplossing.

Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van ons werk.

Meer dan alleen professionele beveiligingscamera’s

Bij VKP Beveiligingstechniek kunt u, naast een professioneel alarmsysteem voor uw woning, ook terecht voor andere beveiligingsdiensten:

  • Inbraakbeveiliging: wij kunnen de inbraakbeveiliging van elk soort pand regelen, met de juiste bouwkundige- en elektrotechnische beveiligingsmaterialen en organisatie.
  • Brandbeveiliging: wij zijn een gecertificeerd branddetectiebedrijf, waardoor we elke brandmeldinstallatie mogen ontwerpen, installeren en onderhouden. Tevens geven wij cursussen rondom het onderhouden van brandmeldinstallaties, schrijven wij ontruimingsplannen en tekenen we ontruimingsplattegronden.
  • Toegangscontrole: wij installeren systemen waarbij we toegangscontrole kunnen koppelen aan aanwezigheid, kentekenregistratie of salarisadministratie.
  • Blusmiddelen keuren: wij hebben REOB-gecertificeerde monteurs in dienst die de aanwezige blusmiddelen kunnen inspecteren op brandveiligheid.

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.