Hoe beveiligt u het beste tegen inbraak?

Een professioneel alarmsysteem voor woning of pand

Bij VKP Beveiligingstechniek bent u verzekerd van een vakkundige beveiligingsinstallatie. Van villa tot complex bedrijfspand: alles is mogelijk.

Houd ongewenst bezoek buiten de deur met VKP

Of u nu een bedrijfspand heeft, of een luxe woning: u wilt altijd voorkomen dat er een ongewenst bezoek binnenkomt. Een professioneel alarmsysteem biedt daarvoor uitkomst. Wanneer u een professionele alarminstallatie laat installeren, voldoet u bovendien aan de eis van de verzekering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Met VKP verzekerd van een vakkundige installatie

VKP Beveiligingstechniek kan u helpen van A tot Z: wij beveiligen villa’s, maar bieden ook complexe maatoplossingen voor grote bedrijven, inclusief toegangscontrole, brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties. Bij ons bent u verzekerd van een vakkundige installatie van een professioneel alarmsysteem.

Onze professionele beveiligingscamera’s leveren beelden op die gedetailleerd genoeg zijn voor opsporing. Bovendien kunnen we de camera’s koppelen aan diverse ICT-technieken, waaronder het koppelen van camerabeelden aan kentekenregistratie, toegangscontrole of aanwezigheid van personeel.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

“We kunnen camera’s koppelen aan diverse ICT-technieken, waaronder het koppelen van camerabeelden aan kentekenregistratie, toegangscontrole of aanwezigheid van personeel.”

VKP de partner voor het beveiligen van uw pand of woonhuis

Wij zijn een officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf. Onze technici kenmerken zich door hun expertise. Zij zijn naast technici ook uw adviseur. Heeft uw speciale wensen? Onze vakmensen denken graag met u mee over een passende beveiligingsoplossing.

Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van ons werk.

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.