Brandblussers keuren conform NEN 2559 en NEN-EN 671-3

Een brandblusser keuren? Laat het professioneel doen

Om te voldoen aan de wet- en regelgeving moet u uw brandblusers regelmatig laten keuren door REOB-gecertificeerde monteurs. VKP Beveiligingstechniek heeft de beste monteurs in huis.

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Uw brandblusser laten keuren?

Brandblussers in een openbare ruimte, waaronder een bedrijfspand, dienen regelmatig gekeurd te worden door een REOB Onderhoudsbedrijf. Deze keuring is verplicht, anders bent u niet verzekerd tegen mogelijke schade. VKP Beveiligingstechniek heeft alle kennis en kunde in huis om brandblussers te controleren. Onze REOB-gecertificeerde monteurs weten hoe de brandblusser gekeurd moet worden op hun werking en controle- en onderhoudsaspecten.

Uw brandblusser laten keuren binnen 24 uur? Neem direct contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Een brandblusser laten keuren volgens de norm

Wij keuren onze brandblussers volgens de technische specificaties van NEN 2559 en de NEN-EN 671-3.

Onze vakmensen hebben een erkende opleiding voor keuring en onderhoud brandblusmiddelen gedaan en worden periodiek bijgeschoold, 

Ook zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien hebben wij ervaring met de verschillende typen brandblussers. Hoe vaak een brandblusser gecontroleerd moet worden, staat beschreven in het Bouwbesluit of de norm (NEN). De maximale levensduur van een brandblusser is 20 jaar.

“Onze REOB-gecertificeerde monteurs weten hoe de brandblusser gekeurd moet worden op hun werking en controle- en onderhoudsaspecten.”

Uitvoering van de controle

Tijdens een controle gaan wij in op de specificaties volgens de NEN 2559 en NEN-EN 671-3 en vullen wij waar nodig bij. We kijken onder andere naar beschadigingen, roest, verzegeling, lekkage en de leeftijd van het toestel. Ook controleren we de leesbaarheid van het etiket, het gewicht en de staat van de slang en de spuitmond.

Naast dat uw brandblusser laten keuren, kunnen wij u van dienst zijn met nog meer beveiliging gerelateerde zaken. Heeft u een specifiek beveiligingsvraagstuk? Onze technici kunnen u helpen van A tot Z. Of het nu gaat om de beveiliging van een woning, of een complexe maatwerktraject van een groot bedrijfspand.

VKP Beveiligingstechniek: meer dan brandblusser controle

VKP Beveiligingstechniek heeft ervaring met grote en kleine projecten en beschikt daardoor over genoeg expertise. Bovendien zijn wij officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf. Onze diensten op een rijtje:

Bekijk ook onze referenties, voor een indruk van onze overige werkzaamheden.

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.