VKP Beveiligingstechniek: ervaring en expertise

alarminstallatie bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw luxe woning of bedrijfspand. Wij zijn een officieel CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.

Binnen 5 minuten leest u alles over de volgende onderdelen: 

Een goed alarminstalatie bedrijf is van groot belang

Heeft u een bedrijfspand of een luxe woning? Dan zit u niet te wachten op ongewenst bezoek, zoals inbrekers. Een goede alarminstallatie bedrijf die uw bedrijf perfect beveilig is voor uw bedrijf daarom noodzakelijk. VKP Beveiligingstechniek is expert in het installeren van professionele alarmsystemen voor uw bedrijfspand of woning.

Een alarmsysteem voor uw bedrijf zorgt niet alleen voor goede bescherming van uw bedrijfspand, maar ook van uw medewerkers. Wij zijn er voor het installeren van de beveiliging tot het regelen van de toegangscontrole. Bent u benieuwd wat wij voor uw zouden kunnen doen? Bekijk onze referenties voor een impressie.

Een alarmsysteem voor uw bedrijf; laat het installeren door een expert

Wanneer je op zoek bent naar een alarminstallatie bedrijf, is het van belang dat je kiest voor een expert. VKP Beveiligingstechniek is een officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.

Dat betekent bovendien dat wij veel ervaring hebben met verzekeringsmaatschappijen, waardoor de afhandeling snel verloopt.

Onze technici zijn daarnaast ook adviseurs. Zij voorzien u graag van advies over beveiliging. Bovendien zijn onze vakmensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

“Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een ervaren en hoogopgeleide technici.”

soorten alarmsystemen voor bedrijven

De verschillende soorten Alarmsystemen die er voor bedrijven zijn verschillen van functionaliteit en natuurlijk ook van kosten. Zoals u eerder heeft kunnen lezen zullen wij altijd samen met u de beste oplossing uitzoeken. De mogelijkheden die u heeft zijn de volgende:

  Voor de brand beveiliging hebben we een aparte dochteronderneming opgericht. Deze onderneming focust zich primair op het adviseren van de zakelijke markt op het gebied van brandveiligheid. Het installeren van de brandveiligheidsmaatregelen worden wel door VKP uitgevoerd.

  Niet zo maar een alarminstallatie bedrijf

  Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door het alarminstallatie bedrijf VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een dingen. Uw woning of bedrijfspand wordt altijd geïnstalleerd door een ervaren en hoogopgeleide technici. Daarnaast beperken we ons niet tot het uitvoeren van één soort installatie: zij zijn opgeleid om alle takken van beveiliging te kunnen uitvoeren. Dit zorgt er voor dat u alles door ons kan laten regelen.

  Daarnaast kunnen zijn wij heel flexibel. Heeft u een spoedklus, omdat de beveiliging van uw bedrijfspand snel verbetering nodig heeft? Dan kunnen wij snel handelen.

  VKP beveiligingstechniek is ook een alarminstallatie bedrijf die beschikken over een Kiwa technische beveiligingscertificaat. 

   

  alarminstallatie bedrijf

  Kosten Alarm systeem

  De kosten voor het in huren van een alarm instalatie bedrijf zijn bij VKP beveliging zeer transparant en overzichtelijk. Helaas is het echter niet mogelijk om u voor af al een prijs indicatie te geven. de reden hiervoor is dat ieder beveiligings project verschillend is.

  Voor een goede en duidelijke prijs indicatie komen we graag bij u langs op locatie. Tijdens dit locatie bezoek zullen we in overleg met u de beste oplossing voor uw woning of bedrijfpand bedenken. Als we dit samen met u hebben vormgegeven zullen we u een prijsvoorstel/offerte voorstel geven. 

  Welke beveiliging past bij u?

  Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

  Voordelen VKP

  N

  Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

  N

  Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

  N

  Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

  N

  Van losse installaties tot totaalpakket

  N

  Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

  N

  Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

  Over ons

  Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

  Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

  VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.