VKP Beveiligingstechniek: ervaring en expertise

Alarminstallatie bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw luxe woning of bedrijfspand. Wij zijn een officieel CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.Binnen 5 minuten leest u alles over de volgende onderdelen:
 • Belang van een goed alarminstallatie bedrijf
 • Invloed van professionele monteurs
 • Soorten Alarmsystemen voor bedrijven
 • VKP als uniek bedrijf
 • Kosten alarmsystemen
 • Afgeronde projecten
 • Garanties van VKP

 • Liever direct een vraag stellen?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag met u contact op.

Een goed alarminstallatiebedrijf is van groot belang!

Heeft u een bedrijfspand of een luxe woning? Dan zit u niet te wachten op ongewenst bezoek, zoals inbrekers. Een goede alarminstallatie bedrijf die uw bedrijf perfect beveilig is voor uw bedrijf daarom noodzakelijk. VKP Beveiligingstechniek is expert in het installeren van professionele alarmsystemen voor uw bedrijfspand of woning.

Helaas is een alarmsysteem erg belangrijk in deze tijd. Een alarmsysteem voor uw bedrijf zorgt niet alleen voor goede bescherming van uw bedrijfspand, maar ook van uw medewerkers. In deze tijd is een alarmsysteem voor het tegen houden van inbrekers maar eerder als afschrikmiddel. Dit afschrikmiddel zorgt er voor dat de kans op inbraken wordt verkleind en creëert extra veiligheid bij u als ondernemer en bij uw medewerkers. Naast het beveiligen van uw bedrijfpand regelen wij ook toegangscontrole door middel van slagbomen. Dit kunnen we voor u allemaal tegelijkertijd realiseren Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Een alarmsysteem voor uw bedrijf; laat het installeren door een beveiligingsexpert

Wanneer u op zoek bent naar een alarminstallatie bedrijf, is het van belang dat u kiest voor een expert. VKP Beveiligingstechniek is een officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.

Dat betekent bovendien dat wij veel ervaring hebben met verzekeringsmaatschappijen, waardoor de afhandeling snel verloopt.

Onze technici zijn daarnaast ook adviseurs. Zij voorzien u graag van advies over beveiliging. Bovendien zijn onze vakmensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

“Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een ervaren en hoogopgeleide technici.”

Soorten alarmsystemen voor bedrijven

De verschillende soorten Alarmsystemen die er voor bedrijven zijn verschillen van functionaliteit en natuurlijk ook van kosten. Zoals u eerder heeft kunnen lezen zullen wij altijd samen met u de beste oplossing uitzoeken. De mogelijkheden die u heeft zijn de volgende:

Voor de brand beveiliging hebben we een aparte dochteronderneming opgericht. Deze onderneming focust zich primair op het adviseren van de zakelijke markt op het gebied van brandveiligheid. Het installeren van de brandveiligheidsmaatregelen worden wel door VKP uitgevoerd.

Heidi van Kempen
Heidi van Kempen
2021-02-16
Stephan Vijfhuizen
Stephan Vijfhuizen
2016-11-04

Niet zo maar een alarminstallatie bedrijf

Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door het alarminstallatie bedrijf VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een dingen. Uw woning of bedrijfspand wordt altijd geïnstalleerd door een ervaren en hoogopgeleide technici. Daarnaast beperken we ons niet tot het uitvoeren van één soort installatie: zij zijn opgeleid om alle takken van beveiliging te kunnen uitvoeren. Dit zorgt er voor dat u alles door ons kan laten regelen. Daarnaast kunnen zijn wij heel flexibel. Heeft u een spoedklus, omdat de beveiliging van uw bedrijfspand snel verbetering nodig heeft? Dan kunnen wij snel handelen. VKP beveiligingstechniek is ook een alarminstallatie bedrijf die beschikken over een Kiwa technische beveiligingscertificaat.

Kosten alarmsysteem

Dit is een hele goede en ook vooral logische vraag. Helaas is het antwoord op de vraag: ”Hoeveel kost een alarmsysteem voor een bedrijfspand?” minder makkelijk. Het eerlijke antwoord is dan ook “dat verschilt per situatie en de wensen die u heeft.

Een professioneel alarmsysteem voor uw bedrijfspand is altijd maat werk en er kan dan ook nooit vooraf een prijsopgave gegeven worden. Voor een prijsopgaven komen wij altijd langs bij u op locatie en aan de hand van dit bezoek zullen wij u een prijsindicatie geven.

De kosten van een Alarmsysteem zijn afhankelijk van de volgende factoren:

Is het alleen een alarmsysteem of ook een brandmeldsysteem?

 • Wat voor soort apparatuur wordt er gebruikt voor de beveiliging (camera, bewegingssensoren ect)?
 • Hoeveel vierkante meter moeten er worden beveiligd?
 • Hoeveel ruimtes moeten er worden beveilig?
 • Moet er een koppeling worden gemaakt met een alarmcentrale of met de politie?

Bent u benieuwd welke vragen voor u van toepassing zijn en wilt u dan ook een nauwkeurige kosten indicatie? Neem dan snel contact op, belt u liever? vul dan makkelijk en snel uw gegevens in.

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.