Kies voor VKP Beveiligingstechniek

U wilt een offerte alarmsysteem aanvragen?

Een alarmsysteem is van groot belang voor de veiligheid van uw huis of kantoorpand. Een alarmsysteem wordt geheel afgestemd op het risico en uw woonwensen. Zo maken we een passende offerte voor u.

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Een degelijk alarmsysteem is essentieel

Wanneer u de beveiliging van uw woning of bedrijfspand wilt verbeteren. Om te bekijken welk alarmsysteem het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand, komen wij graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Tijdens die afspraak bekijken wij uw pand en stellen we vast welke (combinatie van) maatregelen er moeten worden getroffen om de beveiliging te optimaliseren. Een woning of de woonsituatie is immers uniek. Standaard alarminstallaties bestaan niet, een alarminstallatie is altijd maatwerk.

Een offerte inbraakbeveiliging aanvragen of alle diensten bekijken? Klik op de button hieronder.

U bent aan het juiste adres voor een inbraakbeveiliging offerte

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat u (of een meldkamer) direct gealarmeerd wordt in het geval van inbrekers of ander ongewenst bezoek. Een alarmsysteem wordt geheel afgestemd op het risico en woonwensen. Zo maken we een passende offerte alarmsysteem.

Een alarmsysteem is één ding, maar inbraakbeveiliging is een tweede.

Naast een offerte voor een alarmsysteem, kunt u bij ons ook terecht voor een offerte voor complete inbraakbeveiliging voor het hele gebouw. VKP Beveiligingstechniek is de autoriteit op het gebied van beveiliging. Wij kenmerken ons door onze professionaliteit en vakbekwaamheid.

“Onze technici zijn niet zomaar technici, ze zijn tegelijkertijd adviseurs.”

De voordelen van VKP

  • Onze technici zijn niet zomaar technici, ze zijn tegelijkertijd adviseurs. Heeft u vragen over hoe u uw beveiliging moet inrichten? Onze technici geven u graag advies.
  • Als u besluit de offerte alarmsysteem door een van onze technici te laten uitvoeren, bent u verzekerd van goed opgeleide technici. Bij ons staat vakbekwaamheid en expertise hoog in het vaandel.
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en zijn in staat u te adviseren over de diverse nieuwe mogelijkheden.

VKP voor particulier en bedrijf

VKP levert beveiliging zodat u ongewenste bezoekers en andere indringers het zo moeilijk mogelijk maakt. Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren als aan bedrijven. Of het nu gaat om een groot kantoorpand, een luxe woning of een industrieel gebouw: wij gaan graag voor u aan de slag.

Weet u niet precies welke beveiliging u nodig heeft? Of heeft u een eis van de verzekering gekregen maar heeft u nog niet helemaal in kaart wat er precies moet gebeuren? VKP Beveiliging is naast een goede installateur, ook een goede adviseur. Bekijk ook eens onze referenties, om te zien welke beveiligingsprojecten wij eerder hebben uitgevoerd.

Maximale, of juist minimale beveiliging?

Wat betekent veiligheid voor u?

Wat uw vraag ook is, wij hebben een antwoord