VKP Beveiligingstechniek: ervaring en expertise

Op zoek naar een alarminstallatie bedrijf?

Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw luxe woning of bedrijfspand. Wij zijn een officieel CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Voldoet u aan alle wettelijke eisen?

Een degelijke beveiliging is van groot belang

Heeft u een bedrijfspand of een luxe woning? Dan zit u niet te wachten op ongewenst bezoek, zoals inbrekers. Een goede alarminstallatie voor uw bedrijf is daarom noodzakelijk. VKP Beveiligingstechniek is expert in het installeren van professionele alarmsystemen voor uw bedrijfspand of luxe woning.

Een alarmsysteem voor uw bedrijf zorgt niet alleen voor goede bescherming van uw bedrijfspand, maar ook van uw medewerkers. Wij zijn er voor het installeren van de beveiliging tot het regelen van de toegangscontrole. Bent u benieuwd wat wij voor uw zouden kunnen doen? Bekijk onze referenties voor een impressie.

Een alarmsysteem voor uw bedrijf; laat het installeren door een expert

Wanneer je op zoek bent naar een alarminstallatie bedrijf, is het van belang dat je kiest voor een expert. VKP Beveiligingstechniek is een officieel erkend CCV Branddetectie en Technisch Beveiligingsbedrijf.

Dat betekent bovendien dat wij veel ervaring hebben met verzekeringsmaatschappijen, waardoor de afhandeling snel verloopt.

Onze technici zijn daarnaast ook adviseurs. Zij voorzien u graag van advies over beveiliging. Bovendien zijn onze vakmensen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

“Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een ervaren en hoogopgeleide technici.”

VKP Beveiligingstechniek: Alle diensten op één plek

Wanneer u uw alarminstallatie laat monteren door VKP Beveiligingstechniek, bent u verzekerd van een ervaren en hoogopgeleide technici. Onze technici beperken zich niet tot het uitvoeren van één soort installatie: zij zijn opgeleid om alle takken van beveiliging te kunnen uitvoeren.

Daarnaast kunnen zijn wij heel flexibel. Heeft u een spoedklus, omdat de beveiliging van uw bedrijfspand snel verbetering nodig heeft? Dan kunnen wij snel handelen.

Diensten van VKP

Naast alarminstallaties kun je bij ons terecht voor nog veel meer beveiliging gerelateerde zaken. Dit maakt ons tot een allround beveiligingsbedrijf, wat u kan helpen bij elk beveiligingsvraagstuk. Onze overige diensten: 

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.