Een veilig gevoel door professionele brandbeveiliging

Brandveiligheidsadvies

Wij leveren brandbeveiliging aan zowel zakelijke klanten als particulieren.

Brandveiligheids advies dat bij u past

Brandveiligheid in een woning of bedrijfspand is ontzettend belangrijk. Door de installatie van een brandalarm wordt u snel gealarmeerd als er brand ontstaat en bent u in staat om direct te handelen.

Zowel zakelijk als particulier

Wij leveren brandbeveiliging aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Hierdoor zijn onze diensten beschikbaar voor iedereen. Of het nu gaat om het beveiligen van uw woonhuis of bedrijfspand, bij ons kunt u terecht. Ons team van goed opgeleide technici adviseert u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van brandpreventie om uzelf en uw omgeving zo goed mogelijk te beschermen tegen brand.

Brandbeveiliging op maat

Om te bepalen welke vorm van brandpreventie het beste bij uw woning of bedrijfspand past, maken wij een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens deze afspraak analyseren en beoordelen we de situatie om te kijken welke vorm van brandbeveiliging voor u het meest geschikt is. Tijdens deze afspraak kunt u bovendien ook uw eigen wensen en behoeften kenbaar maken, zodat we alle eisen mee kunnen nemen in het selecteren van de juiste vorm van brandpreventie. Uiteraard is deze afspraak vrijblijvend.

Veilig voelen in uw omgeving

Omdat we bij VKP Beveiligingstechniek willen dat onze klant tevreden is met het eindproduct kijken we naar het totaalplaatje wat betreft brandpreventie. Hiervoor letten we onder andere op het volgende:

  • De situatie in uw huis of pand
  • Wetgeving omtrent brandveiligheid
  • De juiste installatie voor u
  • Wegwerken van het systeem
  • Nette installatie en controle van de werking

Zodra alles goed is geïnstalleerd kunt u meteen profiteren van de voordelen van uw nieuwe systeem voor brandpreventie. Hierdoor kunt u genieten van een nieuw gevoel van veiligheid voor u en uw omgeving. U bent er nu ook zeker van dat u volledig voldoet aan de wetten omtrent brandveiligheid.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over de brandpreventie die we bij VKP Beveiligingstechniek aanbieden? Of bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vindt u allerlei informatie over de producten en diensten die wij leveren en u komt van alles te weten over ons bedrijf. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van vrijblijvend advies, uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken.

Kosten brandveiligheidsadvies

Graag zouden wij u een duidelijk beeld geven van de eventuele kosten die in rekening gebracht kunnen worden. De praktijk leert ons echter dat dit niet te doen is. Elke project, elke klus en dus ook elk advies is namelijk maatwerk.

Als u graag een goede kosten indicatie voor de brandveiligheid van uw pand, bedrijven terrein of ander gebouw dan komen we graag langs bij uw op locatie voor een geheel gratis en vrijblijvend advies

Jaarlijks onderhoud brandveiligheid?

Een brandveiligheidschek is niet iets wat maar 1 keer gedaan moet worden en vervolgens geen omkijken meer naar is. Het is noodzakelijk dat u jaarlijks up tot date bent. Tijden het jaarlijkse onderhoud checken de monteurs de volgende onderdelen:

  • Brandmeld installaties (NEN 2654-1 eisen)
  • Alarm installaties comfort CCV
  • Noodverlichting ( eens per 4 jaar accu vervanging)
  • Blusmiddelen (1 keer per 5 jaar uitgebreid onderhoud)

Heeft u een vraag

Wij bellen u graag terug

Of wilt u dat we even komen kijken bij u op locatie? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Welke brandbeveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.