Een veilig gevoel door professionele brandbeveiliging

Camera beveiliging

Een camera instalatie is misschien wel uw beste wapen tegen inbrekers 

Waar wilt u zich tegen beveiligen?

Welk beveiligingsniveau is voor uw bedrijf een verstandige keuze?

Camera beveiliging

Met de huidige stand van de techniek is er wellicht meer mogelijk dan u denkt met camera-installaties. U kunt camera’s inzetten om inbraak of vandalisme te voorkomen, maar daarmee houden de mogelijkheden niet op. De jongste generatie camera’s levert beelden die gedetailleerd genoeg zijn om voor opsporing te kunnen worden gebruikt. Dat is voor particulieren meestal voldoende. Bedrijven ontdekken steeds meer de extra mogelijkheden die ICT biedt.

Wij komen bij u kijken voor een vrijblijvende risico inventarisatie.

Lose producten 

Naast de camera toezicht die wij kunnen bieden hebben we ook een aantal andere producten die u kunnen helpen met het beveiligen van uw locatie. Wij bieden namelijk ook draadloze Alarm systemen en Toegangssystemen aan. Wat deze systemen voor u kunnen betekenen leest u op de betreffende pagina’s.

Extra mogelijkheden die ICT biedt

U kunt camerabeelden koppelen aan kentekenregistratie, toegangscontrole of zelfs aanwezigheidsregistratie van medewerkers. Gebruik van internettechnologie betekent dat u beelden op elke gewenste locatie digitaal kunt bekijken. Steeds vaker maken camera-installaties deel uit van een integraal beheer van bedrijfspanden en -terreinen. Bij VKP Beveiligingstechniek houden we alle nieuwe ontwikkelingen nauwgezet bij, zodat we u goed kunnen adviseren. Maak vrijblijvend een afspraak. We informeren u graag over de mogelijkheden.

“U kunt bij ons dus niet alleen terecht om uw  te laten beveiligen, maar ook als het gaat om uw bedrijfspand staan wij voor u klaar.”

Welke beveiliging past bij u?

Elke situatie is uniek, dus elke installatie ook

Voordelen VKP

N

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

N

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

N

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is

N

Van losse installaties tot totaalpakket

N

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

N

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.

Over ons

Veiligheid begint met een goede inschatting van de risico’s. Wij verzorgen gratis en vrijblijvend een beveiligingsadvies. 

Advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen. Bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent.

VKP is een officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat u ook uw verzekeringsmaatschappij meteen gerust kunt stellen.