Uw bedrijfspand professioneel laten beveiligen

Professionele bedrijfsbeveiliging van pand of terrein

VKP Beveiligingstechniek is specialist in totaalbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor complete beveiliging van uw bedrijfspand of terrein.

Een degelijke beveiliging is van groot belang

Bent u op zoek naar gedegen bedrijfsbeveiliging of terreinbeveiliging? VKP Beveiligingstechniek is een ervaren installatiebedrijf in Woerden met ruime expertise en ervaring in bedrijfsbeveiliging en terreinbeveiliging. Wij gaan mee met de ontwikkelingen in de branche en adviseren u daar graag over.

Wij maken graag een offerte alarmsysteem voor u op, waarin we de mogelijkheden en kosten bespreken.

VKP: de partner voor bedrijfspand beveiligen en terreinbeveiliging

Onze technici kenmerken zich doordat ze allen hoog en allround opgeleid zijn. Bovendien is VKP Beveiligingstechniek een officieel erkend CCV Branddetectie en Technische Beveiligingsbedrijf. Wanneer u een eis van de verzekering heeft gekregen, kunnen wij dat soepel en snel afhandelen.

Onze technici zijn niet alleen installateurs, zij voorzien u ook graag van advies. Heeft u specifieke wensen over uw beveiliging? Of heeft u andere vragen? Wij kenmerken ons door totaalbeveiliging. Bent u benieuwd naar welke projecten wij eerder hebben gedaan? Bekijk dan onze referenties.

“VKP Beveiligingstechniek is een officieel erkend CCV Branddetectie en Technische Beveiligingsbedrijf.”

Beveiliging bedrijfspand door VKP

  • Toegangscontrolesystemen: onze experts kunnen u adviseren over alle mogelijkheden rondom toegangscontrolesystemen. Toegangscontrole is tegenwoordig meer dan het bordje in/uit; het is ook een middel om de bedrijfsefficiency te verbeteren. Wij stellen graag een beveiligingsconcept op maat voor u op om de mogelijkheden rondom toegangscontrole in kaart te brengen.
  • Blusmiddelen keuren: elke brandblusapparaat moet periodiek gekeurd en onderhouden worden. Met de service van VKP verzekeren we u dat al uw blusmiddelen binnen 24 uur gekeurd en gecontroleerd zijn.
  • Ontruimingsplattegronden/ontruimingsplan: wanneer uw gebouw een brandmeldinstallatie heeft, bent u verplicht om een ontruimingsplan te hebben. VKP kan zowel een ontruimingsplan als –plattegrond voor u maken.

Meer dan alleen beveiliging

VKP onderscheidt zich van de rest van de beveiligingsbedrijven, doordat wij een totaalplaatje aan beveiliging kunnen bieden.

Wij zijn er niet alleen voor uw bedrijfsbeveiliging of terreinbeveiliging, wij kunnen u ook helpen wanneer het gaat om bijvoorbeeld:

  • Toegangscontrolesystemen
  • Blusmiddelen keuren
  • Ontruimingsplattegronden
  • Ontruimingsplan

Projecten

Een greep uit de projecten van ons beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor VKP

Officieel erkend CCV Branddetectie en Beveiligingsbedrijf.

Denkt met u mee; voor de beste oplossing in úw situatie.

Maatwerk hoe complex het vraagstuk ook is.

Van losse installaties tot totaalpakket.

Medewerkers geselecteerd op passie voor hun vak en klantvriendelijkheid.

Verzekerd van goede en allround opgeleide technici.